Qui som

Som un col·lectiu assembleari que lluita per la defensa de la nostra horta tradicional a la Safor. La nostra adreça web és: https://perlhortasafor.org.

Formularis

Les dades personals que envieu a través del formulari d’adhesió al Manifest seran emmagatzemades per nosaltres per a ús intern i no seran mai compartides amb tercers.

Galetes

El lloc web utilitza galetes de sessió per fer un seguiment anònim de la vostra activitat al web. La duració d’aquestes és de 30 minuts. No utilitzem en cap cas galetes de tercers.

Analítiques

Per tal de conéixer millor l’ús del web per part dels usuaris, emprem l’eina d’analítiques Matoto, que fa un seguiment anonimitzat de la vostra activitat al web. Per fer-ho, utilitza galetes anònimes que no us identifiquen com a usuaris.

Amb qui compartim les vostres dades

Les vostres dades personals queden emmagatzemades a la nostra base de dades i no són mai compartides amb ningú més.

Quant de temps retenim les dades

Mantindrem les vostres dades en la nostra base de dades mentre el col·lectiu seguisca en actiu.

Qualsevol usuari pot veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment. Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Les vostres dades no s’envien mai a tercers.

Informació de contacte

Si teniu cap dubte o necessiteu aclariments sobre la nostra política de privacitat, per favor poseu-se en contacte amb info@perlhortasafor.org