Via judicial

A la plataforma Per l’horta de la Safor hem decidit recentment emprendre la via judicial per frenar la construcció de la prolongació de la CV-60. Hem contactat un equip d'advocats especialitzats en temes mediambientals i d’urbanisme per lluitar contra aquest projecte que considerem innecessari i perjudicial per a la nostra comarca.

A través d’aquesta acció legal, pretenem demostrar que la prolongació de la CV-60 no és la solució més adequada per a les necessitats de mobilitat de la Safor i que l’impacte ambiental i patrimonial que provocaria no es pot justificar. Estem recollint informes, testimonis i documentació per fer front a aquest projecte en els tribunals.

La vostra col·laboració i suport són essencials en aquest procés. Vos mantindrem informades sobre els avanços i novetats del procés judicial a través de la nostra pàgina i xarxes socials. Vos agraïm el vostre suport constant i la vostra implicació en aquesta causa comuna.

Col·labora econòmicament

Tota ajuda econòmica és crucial per a sostenir la lluita contra la prolongació de la CV-60. Els costos legals i administratius són elevats, i cada donatiu, per xicotet que siga, fa una gran diferència.

Podeu fer la vostra aportació de manera segura i fàcil mitjançant el servei de Bizum. Només cal que envieu el vostre donatiu al codi bizum que vos facilitem a continuació. Les vostres aportacions seran destinades exclusivament a cobrir les despeses legals i a finançar les accions necessàries per defensar l’horta de la Safor.

CODI PER A DONACIONS A BIZUM: 03913

La vostra col·laboració i suport són essencials en aquest procés. Vos mantindrem informades sobre els avanços i novetats del procés judicial a través de la nostra pàgina i xarxes socials. Vos agraïm el vostre suport constant i la vostra implicació en aquesta causa comuna.

Altres maneres de col·laborar

Si no podeu col·laborar econòmicament, hi ha moltes altres formes de donar suport a la nostra causa:

Ajuda en l’organització: Necessitem voluntaris per ajudar en la coordinació d’esdeveniments, recollida de signatures, distribució de fullets informatius i altres tasques logístiques.

Oferiment de cursos o activitats: Si teniu coneixements en àrees relacionades amb el medi ambient, l’urbanisme, l’agricultura sostenible o qualsevol altra matèria d’interès per a la comunitat, podeu oferir tallers, xerrades o activitats educatives.

Difusió: Si teniu coneixements en àrees relacionades amb el medi ambient, l’urbanisme, l’agricultura sostenible o qualsevol altra matèria d’interès per a la comunitat, podeu oferir tallers, xerrades o activitats educatives.

Suport en les accions legals: Si teniu coneixements legals o administratius, la vostra experiència pot ser molt valuosa per al nostre equip d’advocats.

La vostra implicació, siga com siga, és fonamental per aconseguir que la nostra veu siga escoltada. Contacteu amb nosaltres per saber com podeu participar activament en la nostra plataforma. Gràcies per la vostra solidaritat i compromís amb la nostra causa.