Al·legacions

Com ja saps, des de la plataforma ciutadana Per l’horta de la Safor estem treballant intensament per tal de tindre una al·legació model perquè tots i totes puguem presentar-les a la Direcció General d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.Aquesta al·legació pot presentar-la qualsevol persona física o entitat jurídica que contemple als seus estatuts la defensa del medi ambient. Així que adjuntem al mail aquest model perquè pugues presentar-la tu també.

Recorda que el temini de presentació acaba el dia 30 de juliol

No obstant això, no ho deixes per a úlitma hora, poden haver problemes tècnics. De quina manera pots presentar-la? Ací us donem tres opcions:

  1. Presenta-la tu mateixa en persona en qualsevol registre d’entrada.

Si tries aquesta opció, aquests són els passos que hauràs de fer:

  • T’has de descarregar la sol·licitud general, emplenar-la i signar-la, fent clic ací.
  • Has d’imprimir, emplenar i signar l’al·legació (la trobaràs com a adjunts a aquest correu). Com que seràs tu mateixa qui l’entregue, no cal que emplenes l’últim paràgraf on fa menció a la representació legal.
  • Hauràs d’agafar cita en la finestreta única del teu ajuntament o en qualsevol registre d’entrada (oficines PROP o Correus) per tal de presentar-la.
  • Envia’ns escanejat el resguard del registre d’entrada perquè puguem comptabilitzar les al·legacions presentades. 
  1. Presenta-la tu mateixa de forma telemàtica.

Si preferixes aquesta opció perquè tens signatura o certificat digital, aquests són els passos que hauràs de seguir:

  • Fes clic en aquest enllaç i entra al tràmit telemàtic.
  • Segueix tots els passos que t’indica el mateix tràmit, i en el moment que et demane documents adjunts, adjunta l’al·legació degudament emplenada i signada.  Voràs que l’al·legació és un pdf editable, així que podràs emplenar-la i signar-la en línia amb la teua signatura o certificat digital. Com que seràs tu mateixa qui l’entregue, no cal que emplenes l’últim paràgraf on fa menció a la representació legal. 
  • Envia’ns el resguard del registre d’entrada perquè puguem comptabilitzar les al·legacions presentades.
  1. Nosaltres la presentem per tu.

Si açò de la paperassa no t’agrada, no et preocupes, nosaltres la presentem per tu!

Descarrega’t l’al·legació, en aquest enllaç. Després, escaneja-la i envia-nos-la a aquest mateix correu, junt amb una fotocòpia del teu DNI. 

O també li la pots fer arribar a qualsevol membre de la plataforma.

*Nota important: No emplenes l’últim paràgraf on es parla de la persona que et representarà en el registre d’entrada, d’això ens encarreguem nosaltres, ja que encara no sabem qui serà la persona o persones que entregaran les al·legacions.

I recorda que el termini de presentació acaba el 30 de juliol, però fes-ho com abans millor, poden haver problemes tècnics.